Alminde-Viuf spejderne

Alminde-Viuf spejderne

Oplevelser, udvikling og kammerater

Årets gang & Kalender

 

 

 

 

August:

Opstart efter sommerferien, ca. 2 uger efter skolen er startet.

 

Oktober:

Gruppetur for alle spejdere, ledere og grupperødder. En sjov og hyggelig weekend for alle i gruppen, store som små. Starter fredag aften og slutter søndag middag. Fra fredag til søndag kan ulve, junior og trop deltage, bæverne er med om lørdagen, som en heldagstur. Aktiviteterne på en gruppetur er bygget op omkring et tema. Vi har bl.a. været i cirkus, holdt jul, leget Robinson Crusoe, været på besøg i Landet for længe siden og skal i år til Mexico.

 

December:

Spejdernes julemarked afholdes først i december måned og har til huse i Sognehuset i Almind. En hyggelig søndag hvor der sælges juletræer, brændte mandler, afholdes Amerikansk lotteri og spises masser af æbleskiver til fordel for spejderne. Julemarkedet afholdes fra kl. 10 til 15. En weekend eller to efter julemarked sælges de resterende juletræer fra julemarkedet ved Brugsen.

 

Januar:

Nytårsopstart for alle spejdere, ledere og grupperødder. Nytårsopstarten er en begivenhed hvor vi mødes i enten Almind eller Viuf Kirke til spejdergudstjeneste en søndag først i januar. En hyggelig tradition som afholdes inden de ugentlige mødeaftener igen starter op. Efter spejdergudstjenesten går vi alle til spejderhuset i flot flagparade og har derefter løb og fællesspisning.

 

Februar:

Spejderne afholder fastelavn sammen med den årlige generalforsamling. Ungerne slår katten af tønden mens der afholdes generalforsamling i spejderhuset for forældrene.

 

Maj:

I samarbejde med AVGIF arrangere gruppen sommerfest som foregår ved Alminde-Viuf Hallen. Arrangementet er bygget op omkring fodboldstævnet Spar Nord Cup. Spejderne stiller det store hvide samlingstelt op, hvorfra der sælges burgere, pandekager og slik. Rekorden for solgte burgere er ca. 350 stk. og rekorden for pandekagedej er en god portion på ca. 90 æg. En hyggelig dag, også i regnvejr, og hvor hele gruppen er med til at hjælpe og skabe stemning med deres fantastiske velsmagende burgere og nogle enkle spejderaktiviteter, som spejderne er med til at styre.

 

Juni:

Spejderne arranger Sct. Hans, altid 23. juni., på engen ved spejderhuset. Det er en mangeårig tradition og et samlingspunkt for mange. Grillen tændes og der sælges pølser, kolde øl og sodavand, kaffe m.m. Spejderne går i fakkeltog ned og tænder bålet efter båltalen og imens der er fællessang. Heksen bliver selvfølgelig lavet af spejderne selv. En hyggelig aften i bålets skær mens spejdere og andre børn hygger sig med nogle spejderaktiviteter. 

 

Se mange af vores oplevelser her

"Spejderbevægelsen er en frivillig, ikke-parti-politisk bevægelse, som er åben for alle uden hensyn til deres oprindelse, race eller tro.

Spejderbevægelsens formål er at bidrage til udviklingen af børn og unge mennesker i at realisere deres fulde fysiske, intellektuelle, sociale og

åndelige muligheder som individer, som ansvarlige borgere og som medlemmer af deres lokale, nationale og internationale samfund."

Børnecitat

”Får I ingen løn for at være her?”

Alminde-Viuf spejderne er en del af KFUM-Spejderne i Danmark · Besøg os på Facebook