Alminde-Viuf spejderne

Alminde-Viuf spejderne

Oplevelser, udvikling og kammerater

Bæver 0.-1. klasse

Bæverspejder er for dig der går i 0. og 1. klasse.

Her mødes du med ligeværdige kammerater, her handler det ikke om at vinde eller være “bedst” men bare være dig selv.
– får en masse frisk luft og gode naturoplevelser.
– møder nye venner i dit lokalområde.
– lærer om natur, samfund og respekt for andre og andre kulturer.
– tager vi på tur, vi synger sammen, laver bål og lærer om trafik samt førstehjælp og masser af andre sjove aktiviteter.

Hvert møde begynder med en opstartsceremoni hvor vi synger en bæversang og derefter deler vi os i mindre grupper og laver forskellige aktiviteter såsom posteløb, kreative ting, leger forskellige lege, laver mad på bål samt en masse andet sjovt. Vi samles igen når mødet er ved at være til ende for at synge vores farvelsang.

I bæverdammen lægger vi vægt på at lære børnene at føle ansvar for sig selv, naturen og hinanden. Gennem forskellige aktiviteter vil vi gerne bidrage til at børnene får lært at danne egne meninger, for at kunne udvikle sig til selvstændige mennesker der kan begå sig i vores samfund.

Har I spørgsmål eller andet så kontakt os endelig.

 

"Spejderbevægelsen er en frivillig, ikke-parti-politisk bevægelse, som er åben for alle uden hensyn til deres oprindelse, race eller tro.

Spejderbevægelsens formål er at bidrage til udviklingen af børn og unge mennesker i at realisere deres fulde fysiske, intellektuelle, sociale og

åndelige muligheder som individer, som ansvarlige borgere og som medlemmer af deres lokale, nationale og internationale samfund."

Børnecitat

”Får I ingen løn for at være her?”

Alminde-Viuf spejderne er en del af KFUM-Spejderne i Danmark · Besøg os på Facebook