Alminde-Viuf spejderne

Alminde-Viuf spejderne

Oplevelser, udvikling og kammerater

Senior 8.-10. klasse

Går du i 8.klasse og opefter til og med 16 år gammel, så starter der nu seniorspejder i Almind-Viuf gruppen.
 
Da flere allerede også går til tropsspejder, så ligger seniorspejder en gang om måneden, så du stadig kan gå til tropsspejder, som man jo gerne må – og har stor glæde af – selv om man går i 8.klasse.
 
Seniorpejder er derfor et supplement til tropsspejder – og det kommer til at køre noget anderledes end ”normale spejderaftener”. Det bliver ikke en fast ugedag, men vil være på forskellige ugedage og kan også være nat og weekender. Og så bliver det noget længere tid, hver gang vi mødes, så vi kan nå at arbejde med mere udfordrende opgaver.
 
I vil også få tilbud om at deltage i senioraktiviteter med andre seniorspejdere i Kolding Kommune og vi vil også invitere andre til at deltage sammen med os nogle få gange.
 
 
DU er med til at sikre succes:

  • Der er ikke mange tropsspejdere, der går i 8.klasse t.o.m. 16 år, så der er ikke nok til at lave seniorspejderarbejde over længere tid. Så for at det skal blive en succes, så afhænger det også meget af, at DU får en eller flere kammerater med, som har lyst til samme udfordrende aktiviteter en gang i måneden. Også allerede den første gang.
  • Det er 110% vigtigt, at du kommer HVER GANG. Det ligger netop forskellige aftener på ugen, så hvis du skal springe en anden fritidsaktivitet over for at kunne være med, så bliver det kun en sjælden gang imellem, at det er nødvendigt. Vi forventer derfor, at du prioriterer at møde op, så vi kan være nok til at gennemføre. Og vi forventer, at du har planlagt dine lektier til skolen i ordentlig tid, så du kan komme til senioraktiviteter i stedet for f.eks. at skrive en stil, du har glemt.  Det er nødvendigt, når der nu er en måned imellem at vi mødes. 

 

Senioraktiviteter bliver meget blandede, men der kan nævnes Natløb, Nathike, Verdensrekord, Overlevelse, Gør en forskel, Udvikling, osv. osv.
Mange aktiviteter foregår andre steder end spejdernes område.

"Spejderbevægelsen er en frivillig, ikke-parti-politisk bevægelse, som er åben for alle uden hensyn til deres oprindelse, race eller tro.

Spejderbevægelsens formål er at bidrage til udviklingen af børn og unge mennesker i at realisere deres fulde fysiske, intellektuelle, sociale og

åndelige muligheder som individer, som ansvarlige borgere og som medlemmer af deres lokale, nationale og internationale samfund."

Børnecitat

”Får I ingen løn for at være her?”

Alminde-Viuf spejderne er en del af KFUM-Spejderne i Danmark · Besøg os på Facebook