Alminde-Viuf spejderne

Alminde-Viuf spejderne

Oplevelser, udvikling og kammerater

Tveto hytten i Ødis – 2013

Junior spejderturIMGP0489
Vi tog af sted onsdag den 8/5 2013 ved 17.30 tiden og kørte i bil til Ødis spejderhytte Tevto hytten.
Da vi kom derud regnede det så meget at vi ikke kunne sætte vores telte op, derfor skulle vi sove inde i hytten. Vi gik ind i hytten og begyndte at lave hotdogs til aftensmad. Så kom vores spejderleder Britha og sagde at vi skulle afleverer alt vores slik og hver gang vi sagde ordet slik beholdte hun det længere tid. Vi fik pakket ud og hyggede os inde i hytten.

Næste dag stod vi op og fik morgenmad og gik bagefter gik ud og satte teltene op. Derefter gik vi ind i skoven som lå lige ved siden af spejderhytten og byggede huler af træer, gran og grene. Til aftensmad spiste vi boller i karry og hyggede omkring bålet.IMGP0556

Så blev det fredag og Britha kom og vækkede os og sagde vi skulle op og have aftenskaffe for det var omvendt dag. Vi fik roulade og vores slik til morgenmad, til frokost fik vi pizza på bål, til aftensmad fik vi rugbrødsmadder og inden vi skulle i seng fik vi cornflakes og havregryn.

Lørdag formiddag fik pakket sammen og så måtte vi lege frit indtil vi skulle hjem. Det var en god tur selvom det regnet den første dag og det er sjovt at være spejder for vi kommer ud i naturen og er sammen med vennerne.

Hilsen Zascha Thybo