Alminde-Viuf spejderne

Alminde-Viuf spejderne

Oplevelser, udvikling og kammerater

Landslotteri, VI VANDT – 2014

Spejderne løb med den store gevinst
Det årligt tilbagevendende landslotteri for KFUM Spejderne er for længst overstået.
Også i Almind og Viuf blev der traditionen tro solgt skrabelodder. Mange har sikkert mødt spejderne – enten foran egen dør eller, når de i samlet flok har gået rundt i lokalområdet – eller formiddag stået foran brugsen – for at sælge lodder.
Spejderne tjener en god skilling for hver enkelt solgte lod, som er med til at sikre, at spejderarbejdet kan fortsætte.

I år viste det sig, efter ihærdig indsats, at ikke alle lodderne var blevet solgt. Derfor besluttede Grupperådet selv, at købe de sidste skrabelodder.
Stor var spændingen en mørk aften, da de overskydende lodder skulle skrabes hos grupperådsformand Lars Lomholt. Bunken af lodder uden gevinst blev større og større.
Spændingen var dog ikke helt udløst endnu, og på et af de allersidste lodder gemte der sig 3 palmer.
På bagsiden af loddet kunne man straks konstatere, at de tre palmer udløste en gevinst på – intet mindre – end 20.000 kr. til Unitas Rejser.

Da spejderne ikke umiddelbart havde planer om, at skulle ud at rejse, er det faldet så heldigt ud, at gevinsten har kunnet sælges til privatperson for 20.000 kr.

Grupperådet har endnu ikke besluttet, hvad beløbet skal anvendes til. Ønskelisten er lang, og et beløb i den størrelse giver god mulighed for, at få nogle af dem opfyldt.
Det er dog med lidt blandede følelser, at KFUM Spejderne i Almind-Viuf Gruppe har vundet lotteriets hovedgevinst. Omvendt håber vi på, at omtalen kan give ”blod på tanden” næste gang, der er landslotteri.

Grupperådet