Alminde-Viuf spejderne

Alminde-Viuf spejderne

Oplevelser, udvikling og kammerater

Sct. Hans – 2015

41Til tirsdag den 23. juni havde Alminde-Viuf spejderne inviterer alle interesserede til Sct. Hans på engen ved spejderhuset ved Alminde-Viuf fællesskole.

Men allerede mandag aften var spejderledere, grupperødder og andre frivillige i gang med at sætte det store telt op, indrette med borde og andet udstyr, samt gøre bålet klar.

Tirsdag aften kl. 17.30 var de først grillpølser, røde pølser og brød klar til at blive solgt. Snobrødsdejen stod klar til at blive viklet omkring en pind og bagt over de små båltønder der var tændt.
Og de 5 bradepandekager var skåret ud og anrettet på fade, så fristelsen ikke var til at stå for og et stykke (eller to) måtte spises.

44

Allerede fra starten var rigtig mange familier med børn, unge og ældre mødt op på engen for at få en bid mad og en super hyggelig aften. Snakken gik lystigt.
Solen stod højt på himmelen – perfekt vejr til Sct. Hans – og det kunne mærkes på salget af slush ice.

Spejderne havde opstillet flødebollemaskinen samt det muntre køkken for børn og barnlige sjæle. Det var lige før porcelænet i køkkenet slap op for rækken af børn der ville prøve var lang og latteren høj.

Lidt efter kl. 18.30 sang Sarah og Anne fra ungdomskoret et par dejlige sange.
Kl. 19.00 fik borgmester Jørn Pedersen mikrofonen i hånden og holdt båltalen hvor vi bl.a hørte hvorfor der afholdes 30Sct. Hans.
Derefter blev bålet tændt af alle spejderne – flot bål med heksen der fik sus i skørterne og fløj af sted mod Bloksbjerg. Efterfølgende var der fællessang.

Hen under aften begyndte folk at pakke sammen og vende hjemad. Super godt spejderne allerede begyndte kl. 17.30, for dagen efter var jo almindelig skole- og arbejdsdag, så sengetiden blev ikke så sent.

Tak for en rigtig hyggelig aften og tak for støtten til spejderne ved køb af pølser/brød sodavand/øl, kaffe/kage og slush ice/chips. Håber vi ses igen næste år.

 

9545160