Alminde-Viuf spejderne

Alminde-Viuf spejderne

Oplevelser, udvikling og kammerater

Spejdernes julemarked – 2015

For andet år i træk holdt Alminde-Viuf spejderne8 deres julemarked i sognehuset i Almind søndag den 6. december 2015.

Ved spejdernes julemarked var der både indendørs og udendørs aktiviteter.

Udenfor garagen blev der solgt juletræer, både små og store flotte træer – udbringning af juletræet kunne også aftales. Indeni garagen blev brændte mandler fremstillet i stor stil og næsten lige så hurtigt solgt og som noget nyt i år kunne alle selv lave en brændesnemand.

I sognehuset var der også stor aktivitet. Ulve-spejderne styrede fiskedammen hvor der var gevinst hver gang – det er en sjov aktivitet for de mindre børn og det kunne tydelig se.

Junior-spejderne havde selv lavet lækre knækbrød, pebermyntepastiller og chokomandler som blev solgt. Uhmmmm de smagte godt.

Og fra køkkenet blev der solgt gløgg, varm kakao med flødeskum, kaffe/the, sodavand, lækre kager, æbleskiver og pølser med brød – alt sammen til fornuftige priser.

Dagen igennem afholdt spejderne amerikansk lotteri med rigtig mange flotte sponsorgaver. Der var gevinster i alle prisklasser – lige fra kuglepenne, 5lejdere, bolcher, poser med kartofler, reflekser, gavekort til storcenter, vin, T-shirts, hårplejeprodukter, tasker, gavekort til vejbod, hudplejeprodukter, thermokrus, uldstrømper, kalendere osv.
Stort set hele dagen gennem var der fyldt op af folk i sognehuset med interesse for at vinde disse flotte gevinster og dermed støtte spejderne.

Der var også spændende gevinster i kinesisk lotteri som blev afholdt ind imellem det amerikanske lotteri. Her blev der spillet om flere større ting bl.a en stor bøtte blandet chokolade og en havemaskine.

Tusinde TAK til alle sponsorer for deres velvilje til at støtte op om spejderlivet i Almind-Viuf. Og selvfølgelig også TAK til alle der lagde vejen forbi sognehuset og gjorde det muligt for spejderne at indsamle et flot overskud, der alene bliver brugt til at gøre det sjovere at være spejder for.

6 9